Algemeen, Werk

“We” zijn door in de beker!

Vandaag stond de bekerwedstrijd van ‘mijn’ team: VV Noordwolde B1 tegen Glimmen (die een klasse hoger spelen) op het programma. Het is een spannende wedstrijd geworden! De supporters van Noordwolde hadden in de eerste helft het idee dat wij het niet zouden redden. Het was goed te zien dat de voetballers van Glimmen een klasse hoger spelen. Toch speelden we het klaar om de rust in te gaan met een 0-0 stand.

vv noordwolde b1 Na de rust haalde de keeper van Glimmen onze spits neer waardoor wij een strafschop kregen die zeer goed door onze spits werd benut. Vervolgens kwam Glimmen terug tot 1-1, maar vlak voor het einde slaagden wij er in om toch nog weer voor te komen. Kortom: VV- Noordwolde B1 is door in de Beker naar de derde ronde!

Naast het feit dat ik een mooie pot voetbal heb gezien, is mij tijdens de wedstrijd ook opgevallen dat het sponsor zijn wel effecten heeft. Na de wedstrijd werden niet alleen de spelers  gefeliciteerd, maar er zijn ook mensen die mij (als sponsor) hebben gefeliciteerd en dat voelt goed!

Daarnaast blijkt eens te meer dat je ook goed zaken kunt doen tijdens een voetbal wedstrijd: er is in een gesprek langs de lijn een afspraak met me gemaakt om te praten over lesgeven. Dit zou zomaar tot een nieuwe opdracht/klus kunnen leiden waar ik heel veel zin in heb.

Zo zie je maar weer: je moet eerst geven om te kunnen ontvangen!  En dat is geen trucje, maar het is iets wat echt werkt!

Advertentie
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s