ISM, Werk

Partnerschips en ander ISM nieuws!

De laatste vrijdag van november was een heugelijke dag voor een aantal partijen. Ik was daar één van! Er zijn namelijk verschillende samenwerkingsovereenkomsten getekend! Om half 1 melden Jilt Sietsma (een directeur van de Hogeschool NOVI) en ondergetekende zich bij BHVB. Samen met Wim Hoving (een directeur van BHVB) Edwin Charité (van BHVB) hebben we eerst genoten van een lekkere lunch bij Brasserie Zernike. Waarna we vervolgens op het kantoor van BHVH een warm welkom kregen.

Op dit kantoor werden 3 samenwerkingsovereenkomsten getekend!

  1. In de eerste plaats hebben BHVB en Hogeschool NOVI een overeenkomst getekend, waarmee de Hogeschool NOVI de eerste opleider is geworden voor de ISM-methode. (Zie daarvoor ook het Persbericht)
  2. Daarnaast heb ik een overeenkomst getekend met BHVB. Dit is een overeenkomst waarmee ik Consultancy-, Account- en Education Partner ben geworden van BHVB voor ISM.
  3. En tenslotte zijn Hogeschool NOVI en ik een partnership aangegaan. Ik ben voor de Hogeschool niet alleen de hoofddocent geworden voor het vakgebied ISM, maar tevens ben ik  accountmanager geworden voor dat vakgebied. Dit houdt in dat ik Hogeschool NOVI vertegenwoordig op het gebied van de opleidingen in de ISM-methode.

Hiermee hebben we al bestaande contacten  vastgelegd en bevestigd. de Hogeschool NOVI heeft hiermee een prachtig vakgebied opgenomen in haar opleidingsaanbod. Daarnaast heeft de ISM-methode een stevige stap gezet in het aanbod van Support in de ISM-methode. En uiteraard ben ik ook erg blij met de partnerships die ik ben aangegaan, dit is een boost voor mij als ondernemer!

Zo ben ik op dit moment druk bezig met de ontwikkeling van een complete opleiding voor de Hogeschool NOVI, kijk maar eens op de betreffende pagina. Op 8 december 2010 geef ik de 2e ISM Foundation training  en begin 2011 starten we met de hele leerlijn! Daarnaast ben ik in november gestart bij DUO in Groningen: eerst als docent voor ISM en vervolgens ben ik gevraagd om DUO te ondersteunen in de eerste periode dat ISM live gaat bij DUO.

Kortom de afgelopen periode is zeer vruchtbaar geweest en heeft voor mij veel leuke contacten en ook contracten opgeleverd!

Als je wat meer wilt weten over de ISM-methode mag je altijd contact met me opnemen, maar je kunt natuurlijk ook eens kijken op de ISM-portal!

Advertentie
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s