Prive, Werk

Ik wens een ieder al het goede toe voor 2010!!!

Inmiddels is het al weer een paar maanden geleden dat ik jullie op de hoogte heb gebracht van mijn wel-en-wee. Dat betekent niet dat er niets is gebeurt! Eerder betekent het dat ik niet de inspiratie had om een stuk te schrijven. En eigenlijk heb ik daar wel een beetje spijt van, maar goed laat ik het nu maar eens goed maken.

Al het goede voor 2010

Als eerste wil ik iedereen een heel goed 2010 toewensen. Zakelijk hoop ik dat het iedereen voor de wind gaat, daarmee bedoel ik niet dat iedereen maar veel geld/inkomsten mag krijgen. Ik besef me steeds meer dat geld niet gelukkig maakt. Nee, ik bedoel dat iedereen die een baan heeft, zijn/haar baan mag houden. Ondernemers wens ik interessante en leuke opdrachten toe, waar die uitdaging in zit die je wenst. Mensen die zonder werk zitten, wens ik toe dat ze dit jaar de baan vinden die bij ze past. Kortom ik hoop dat iedereen voldoening in het leven zal vinden.

Bovenal wens ik iedereen goede gezondheid toe. Nu weet ik (van zeer nabij) dat het niet iedereen wat dat betreft voor de wind gaat, die mensen wens ik toe dat de lasten die bij een ziekte horen hen zo veel als mogelijk bespaard blijven.

Rolf SMIT: de stand van zaken

Hoe is het mij als ondernemer in de afgelopen periode gegaan?  Ik dank God dat ik nog helemaal niets van de crisis heb ervaren. Eerder is het mij te goed gegaan. Ik heb jammer genoeg een aantal (leuke) opdrachten moeten weigeren omdat ik het te druk had. Ik heb het hele jaar bij Menzis gezeten en dat is mij erg goed bevallen. Ook heb ik (en dat weten jullie allemaal) een pracht klus mogen doen in Africa en heb ik een aantal malen les mogen geven. Tenslotte ben ik begin december begonnen aan een nieuwe klus bij Euro Nederland (ICT leverancier van London Verzekeringen en Unigarant). Kortom, qua klussen heb ik een zeer goed jaar achter de rug en voor het komende jaar ziet het er ook weer veelbelovend uit.

Naast het werk ben ik ook weer begonnen met een studie: HBO ICT, met als achterliggende gedachte om aan deze opleiding les te gaan geven. Halverwege dit jaar hoop ik deze opleiding af te ronden met een volgend HBO diploma.

Zoals jullie zien is 2009 goed voor mij (ons) geweest en het ziet er ook voor 2010 weer goed uit.

 

Ik hoop jullie weer snel te spreken. En dat kan dan langs deze weg, maar nog leuker zou ik het vinden om jullie in de komende periode (weer eens) in levende lijve te ontmoeten.

Het ga jullie goed!

Advertentie
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s