Geen categorie

De ISM Experience staat voor de deur.

BannerHet komt steeds dichterbij. Over twee weken zal de eerste ISM Experience plaatsvinden in het Spant in Bussum.

Voor mij als 1 van de organisatoren zijn er nog een voldoende  zaken die geregeld moeten worden. Het programma is op dit moment vastgesteld. Ook de sessieleiders en tafelheren en –dames zijn bekend. Ik heb een aantal sessie toegewezen waar ik een rol in zal hebben. Deze sessies moet ik nog voorbereiden. Zo hoop ik belangstellenden iets te vertellen over ISM in kleine organisaties, daarnaast gaan we tijdens de ISM Experience een Game spelen, ik ben een van de ‘spelleiders’. 

Naast al dit soort inhoudelijke voorbereidingen wil ik natuurlijk ook goed voor de dag komen tijdens dit event. Dat doe ik onder ander middels banners die ik in de afgelopen weken heb laten maken (zie hiernaast voor het ontwerp) Maar er worden ook nog een paar weggevertjes gemaakt op dit moment. Kortom nog volop zaken die geregeld moeten worden.

Gelukkig is er ook al heel veel werk afgerond en daar ben ik blij om, Zo hebben we al ruim 200 mensen (waaronder op dit moment 9 gasten van mij) die zich aangemeld hebben voor de ISM Experience. Ook de pers heeft inmiddels lucht gekregen van ISM, zo staat er deze week een artikel in de AG over MBO-ers die ITIL gaan leren middels de ISM Methode.

Samen met de onderstaande partners hopen we op een geslaagd en leerzaam event, waarmee we ISM nog steviger op de kaart kunnen zetten. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

partners

Advertentie
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s