ISM, Werk

Lessen, Workshop en andere zaken.

De zomervakanties zijn weer voorbij en de jaarlijkse 100km tijdens de “Ride for the Roses” zijn inmiddels al weer achter de wielen. Dat betekent  dat het dagelijks werk weer is begonnen.

Op dit moment ben ik bezig met een project voor BHVB (de bedenkers van de ISM Methode) bij het UMCG. Samen met een collega ZZP implementeren wij ISM bij de ICT afdeling van het UMCG. Een leuke en uitdagende klus.

Ook de studenten zijn inmiddels allemaal weer begonnen.  Dat betekent dat ik ook weer mijn onderwijstaken heb opgepakt.
NOVIBij de hogeschool NOVI loopt de Leergang ISM weer: de eerste les is al weer achter de rug. Het is, net als het vorige jaar, een klein groepje studenten waar ik les aan geef.

Naast de hele ISM leergang is inmiddels de eerste ISM Foundation training van dit seizoen ook al weer gestart en wel met een in-house training bij DUO in Groningen.

Een andere leuke opdracht die is gepland in de komende maanden is een NOVI Workshop “ISM: De ITIL implementatie voorbij?!” Tijdens deze workshop hoop ik samen met de bezoekers te kijken naar de verschillen en overeenkomsten van ISM en ITIL. Dit beloofd een interessante en boeiende sessie te worden. Ik hoop op veel deelnemers.

Kortom: ik heb een paar leuke klussen op dit moment en er zit ook nog wat leuks in het vat. Rolf SMIT doet het dus goed op dit moment en het ziet er voor de komende periode ook goed uit!

Advertentie
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s