ISM, Werk

De ISM leergang gaat van start!

ISM-Logo

Kort na de introductie kondigt Hogeschool NOVI aan dat de eerste Leergang ISM: Integrated Service Management op 14 januari 2011 van start gaat! Met studiepunten HBO op basis waarvan -afhankelijk van de individuele situatie- kan worden doorgestudeerd tot de titel behaald is (Ingenieur (ing) of bachelor ICT). En daar ben ik ook heel erg blij mee, want ik mag als (hoofd)docent deze leerlijn verzorgen.

De ISM-methode (Integrated Service Management) is een kwaliteitsmethodiek voor IT-beheer. Consequent, eenvoudig, strak. Met een eenvoudige en eenduidige structuur, gestandaardiseerd, gebaseerd op architectuur en visie. ISM wint steeds meer aan populariteit. De filosofie en de aanpak spreken aan. In de praktijk blijkt ISM een uitermate geschikte methode voor de invoering van de best practices die beschreven zijn in ITIL en ASL.

Deze opleiding kan in zijn geheel gevolgd worden om de gehele ISM methode in al haar aspecten te leren begrijpen. En met name te leren toepassen. Daarnaast is het ook heel goed mogelijk om als procesmanager, alleen de module te volgen, die betrekking heeft op het proces waar je als procesmanager verantwoordelijk voor bent. Wel raden we dan aan om ook de modules 1 en 2 te volgen. (“Inleiding ISM” en “De ISM methode”)
Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Hier vindt u meer informatie.

Advertentie
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s